Onze werkwijze

Puppy

Indien u geïnteresseerd bent in een pup uit From Nature's Finest kennel hun geplande nest, wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast.

From Nature's Finest kennel ziet de honden als leden zijn van het gezin is het belangrijk om te weten waar de toekomstige pups terecht komen. De juiste motivatie voor dit ras en een stabiele thuissituatie heeft voor From Nature's Finest kennel een hoge prioriteit. Schrijft u vooraf al u vragen op, zodat u zeker weet dat u alle informatie krijgt welke u graag wil weten. Tijdens dit gesprek leren wij elkaar beter kennen en kunnen wij u alles vertellen over de aankomende combinatie (de ouders van het geplande nestje). Uiteraard maakt u ook kennis met onze honden en zijn alle testen/gezondheidsonderzoeken van de ouderdieren in te zien. Indien u aan het einde van het gesprek een vertrouwd gevoel bij ons als fokker heeft (en wij bij u als eigenaar voor onze pup), plaatsen we u graag op de lijst voor een potentiële pup. Vanaf dat moment zullen wij u op de hoogte houden van alle verdere ontwikkelingen rondom dit nest.

 

Kennismaking met ons ras

Voor een informatie gesprek over het ras bent u van harte welkom! From Nature's Finest kennel deelt graag hun passie voor dit ras. From Nature's Finest kennel deelt graag hun passie voor dit ras, met u. Tijdens het bezoek kunt u zien hoe de honden bij From Nature's Finest kennel in huis leven en hoe enthousiast ze zijn als er bezoek langskomt.